Help de lopers, word vrijwilliger!


Alle hulp is welkom!
Tientallen vrijwilligers zetten zich ieder jaar in om van de avondvierdaagse een fantastisch evenement te maken. Zij helpen op de startbureaus, zijn actief als controleur of regelen het verkeer op gevaarlijke kruispunten.

Zonder vrijwilligers is het niet mogelijk dit wandelfestijn te organiseren. Daarom vragen we ook jouw hulp als vrijwilliger! Ook als je niet op alle avonden kunt helpen, ben je van harte welkom.

Verkeersregelaars worden ingezet om het verkeer op drukke en onveilige punten te regelen. Hiervoor dien je minimaal 16 jaar oud te zijn en de E-cursus te hebben gevolgd. De avondvierdaagse stelt deze enkele weken voor de start kosteloos beschikbaar.

Controleurs worden op de route ingezet om de deelnamekaarten van een vooral bij kinderen zeer gewilde controleknip te voorzien en waar nodig de wandelaars bij te staan.

Medewerkers binnendienst helpen bij inschrijvingen, aan- en afmelden, de verkoop en het stempelen van de wandelboekjes.

Geef je op als vrijwilliger bij de avondvierdaagse door hier te klikken en het weergegeven formulier in te vullen en te verzenden.
Vermeld je naam, adres en telefoonnummer en geef eventueel voorkeuren op voor:

-De data waarop je wilt helpen: 14, 15, 16 en/of 17 juni 2022.
-Het startbureau, waar je als medewerker ingedeeld wilt worden:
Haarlem-Noord, Haarlem-West, Haarlem-Schalkwijk, Heemstede of Spaarndam.
-De functie, die je wilt vervullen: Verkeersregelaar, controleur of medewerker binnendienst.

NB: Voor verkeersregelaars en controleurs is het hebben van eigen vervoer (fiets, brommer, auto) een must.

Ook als je in de 2 weken vóór de avondvierdaagse het secretariaat wil ondersteunen met bijvoorbeeld het uitzoeken en inpakken van de medailles, het controleren van de routes, het maken van kruislijsten et cetera, ben je van harte welkom.