Inschrijven

VOORINSCHRIJVEN:

Voorinschrijven is mogelijk van 23 mei t/m 2 juni 2022. Het inschrijfgeld bedraagt bij voorschrijving € 6,00 p.p. Niet betaalde inschrijvingen worden niet geaccepteerd. Eenmaal betaald inschrijfgeld wordt niet terugbetaald. Individuelen krijgen op het inschrijfadres direct hun startkaart mee.

DIGITAAL VOORINSCHRIJVEN GROEPEN:

Voor groepen van meer dan 8 personen is het mogelijk om digitaal in te schrijven.  Alles wat u nodig heeft aan bestanden kunt u hier vinden => A4D-22 Inschrijf Groepen indeling

In dit pakketje zitten 2 bestanden waar u alle info kwijt kunt voor de (digitale) inschrijving. Als alles ingevuld is, stuur deze bestanden naar per mail naar inschrijven@avondvierdaagse-haarlem.nl.

Het totale bedrag kan worden voldaan per bank op rekening NL57ABNA0562546960 onder vermelding van school en / of groepsnaam.

Binnen 2 werkdagen na betalingen en insturen van de bestanden ontvangt u van ons een bevestiging van de inschrijving. Inschrijvingen die niet vooraf betaald worden, worden niet verwerkt.

In verband met het niet door kunnen gaan van de intocht van Haarlem, bieden wij groepen die in Haarlem starten wel de optie om de week feestelijk af te sluiten in Heemstede. Wilt u als groep gebruik maken van deze optie, horen wij dat graag zodat we daar rekening mee kunnen houden en iedereen op de hoogte kunnen houden in verband met aanvang en loop tijden.

NA-INSCHRIJVEN:

Ook aan de start kun je nog inschrijven. Het inschrijfgeld bedraagt dan echter € 7,50 p.p. Let op: de na-inschrijving kan bij drukte veel tijd kosten. Voor een vlot verloop van de eerste avond is het verstandig gebruik te maken van de voorinschrijving op één van de vermelde inschrijfadressen.

INSCHRIJFADRESSEN:

■ HAARLEM
– Albert Heijn, Marsmanplein 212, 2025 DV (tijdens winkeluren);
– R. Doezie, Cordell Hullstraat 10, 2037 KA;
– Absolute Teamsport, Generaal Cronjéstraat 16, 2021 JH (tijdens winkeluren)

■ HEEMSTEDE
– Sport 2000, Binnenweg 203-205, 2101 JJ (tijdens winkeluren);