GROEPEN


Langzaam aan zijn we begonnen met de organisatie van de Avondvierdaagse 2022, die plaats vindt van 14 t/m 17 juni. We hopen dat er dan net als de afgelopen jaren duizenden mensen meelopen met dit prachtige en sportieve evenement.

In 2022 vindt de Avondvierdaagse voor de 64e keer plaats. De Avondvierdaagse wordt elk jaar door een team enthousiaste vrijwilligers georganiseerd. Vanaf september pakken wij als bestuur de voorbereidingen alweer voorzichtig op voor de komende editie. Vervolgens worden aan het begin van het jaar de bij ons bekende vrijwilligers benaderd voor de vier wandelavonden zelf.

Hoewel we elk jaar gelukkig op “vaste” vrijwilligers kunnen rekenen, kunnen we er altijd meer gebruiken. Als medewerker op een startbureau, als controleur op de route (veel jonge wandelaars zijn erg teleurgesteld als ze geen controleur zijn tegengekomen), of als verkeersregelaar.

Als je verkeersregelaar wilt worden, moet je een korte e-cursus volgen. Dit kan gewoon thuis vanaf de computer. Wandel je als ouder of leerkracht met een school mee en je hebt de e-cursus gevolgd dan kun je voor je eigen school als verkeersregelaar aan de slag tijdens de route. Je moet dan wel een verkeersregelaarsvest van ons lenen! Het certificaat is een jaar geldig.

Ook in ons bestuur kunnen we nog versterking gebruiken. Wil je ons helpen tijdens de organisatie van de Avondvierdaagse, of vind je het leuk om achter de schermen te helpen in ons bestuur, meld je dan aan via www.avondvierdaagse-haarlem.nl. Of stuur een mail naar info@avondvierdaagse-haarlem.nl

Met vriendelijke wandelgroet,
het bestuur

Heb je vragen waarvan de antwoorden niet op de website staan, neem dan contact met ons op via info@avondvierdaagse-haarlem.nl.